Even voorstellen

Mijn naam is Ellen van Hekken en ik ben werkzaam als voedingstherapeut, maatschappelijk dienstverlener en (kinder)coach. Bovendien ben ik moeder van een hele lieve dochter die inmiddels alweer 28 jaar is.

 

Jaren geleden ben ik gescheiden en heb ik samen met mijn dochter een nieuwe start gemaakt. Deze nieuwe start maakte dat ik weer tijd had om na te denken wat ik met mijn leven wilde gaan doen. Tijdens deze periode liep ik tegen allerlei zaken aan die mij frustreerde en zelfs soms moedeloos maakte. Mijn dochter, toen 13 jaar oud, zei tegen mij "mam, waarom ga je niet weer naar school zodat je eindelijk kunt gaan doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt".

 

Zo gezegd, zo gedaan. 

 

Allereerst ben ik een thuisstudie kinderpsychologie gaan volgen om te kijken of ik de discipline nog kon opbrengen om weer te studeren. Dat verliep uitstekend en het plezier in studeren was weer helemaal terug. Na het behalen van mijn diploma ben ik de studie Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener gaan volgen. Deze studie combineerde ik met mijn werk als ambulant medewerkster in de zorg.  Om mijn studie af te ronden heb ik een scriptie geschreven met als onderwerp "Hoe kan ik mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking gezond laten eten?". Tijdens het uitwerken van deze scriptie kwam ik erachter dat er veel onduidelijkheden zijn wat nu eigenlijk gezonde voeding is. Het werd mij duidelijk dat de media en de commercie niet altijd de juiste informatie geven en de voorlichting niet klopt. Door al deze informatie en mijn interesse om hier meer over te weten te komen ben ik de studie voedingstherapie gaan volgen.

 

Inmiddels ben ik afgestudeerd (kinder)coach, maatschappelijk dienstverlener en voedingstherapeute.

Als ervaringsdeskundige kunt u bij mij terecht met diverse hulpvragen en geef ik met veel plezier voorlichting

over voeding, gezondheid en maatschappelijke vraagstukken op scholen, gastouderbureaus, verenigingen, bedrijven, stichtingen

enz. Daarnaast geef ik gastlessen, workshops , presentaties en individuele consulten zowel op locatie als in mijn praktijk.

 

Alles is met elkaar verbonden en het een kun je niet los zien van het ander.

 

Dus blijf niet langer met u vraag rondlopen maar kom in actie......